RETURN…

Dom senaste åren har tiden gått med rasande fart och samtidigt som jag överlämnade mina verk till Retramp Gallery för min utställning i Berlin i somras så påbörjade jag arbetet med utställningen RETURN direkt. Det kändes ganska befriande att veta att fina ABANTE GALLERY inte kräver allt för många verk men det är lika svårt i början av en process att se en helhet även om det är ett litet eller större galleri man ska ställa ut hos. Under arbetets gång upptäckte jag ganska snart att jag hittade en linje och att titeln RETURN föll sig naturligt när jag en höstdag i ateljén fick avslut på en handfull verk. Nu är det upp till betraktaren att titta närmare på verken för jag låter dom gärna prata för sig själva.

Jag ser mycket fram emot att möta Stockholmspubliken och det kommer visas ett tjugotal verk, mestadels måleri men även ett par bronsskulpturer.

Jag är givetvis på plats på Vernissaget 12-16.00 lördag den 5:e feb, hoppas vi ses då:)