Mycket händer…

Tiden går fort fram och för mig känns det som om sommaren försvann över en natt. Även om sommaren mest bestått av arbete för min del så har jag haft några fina lediga dagar mellan varven. Den fina kreativa processen som infann sig i början av sommaren har hållit i sig och det pågår många olika arbeten i atelje´n.

Inom kort åker jag till mitt gjuteri i Beijing och gör klart mina nya skulpturer. Ser mycket fram emot slutprocessen, för arbetet har pågått under en lång tid. Kommer givetvis mer info om dom nya skulpturerna längre fram.

Nu återstår mindre än en månad på utställningen på Ekerum Konsthall på Öland. Vill passa på att TACKA Er alla som har besökt utställningen och om ni inte varit där så passa på om det finns tid och möjlighet, den är väldigt fin.

Boarps Konsthall i Båstad håller öppet fram till december och öppnar på nytt i januari 2018. Dom har ett fint utbud av mina och andra konstnärers alster.

Mer info om kommande utställningar kommer presenteras i höst.